0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tafellamp Luna

59.95,-
Productomschrijving
De tafellamp Luna is een echte eyecatcher. De voet en de lampenkap zijn beide robuust en stoer. En omdat ze allebei een andere kleur hebben, vallen ze beide op. Zonder dat het een te onrustig geheel wordt. Deze tafellamp past perfect bij een landelijk interieur. En ook in een bohemien of urban woonstijl komt deze lamp goed tot z'n recht. Eigenlijk is dit een geschikte lamp voor iedere woonstijl. Hij is opvallend en toch neutraal. Zoek je ook nog iets moois voor aan jouw wand, om zo van jouw huis nóg meer een thuis te maken? Bekijk dan ook zeker eens onze collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 25 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 44 cm
Lengte
: 25 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tafellamp Luna.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tafellamp Luna vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.