0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tafellamp Noa

27.95,-
Productomschrijving
Deze stoere tafellamp is het item voor in een industrieel interieur. Mooi op een klein zwart bijzettafeltje, een robuust dressoir of een donker tv-meubel. Maar een zwarte tafellamp is natuurlijk ook geschikt voor veel andere soorten woonstijlen. Door de neutrale kleur past dit daarbij bij veel verschillende kleuren interieurs. Hout, wit, pastel: you name it. De tafellamp Noa is mooi te combineren met de andere verlichting uit deze serie, zoals de hanglamp of de staande lamp. Zo houd je cohesie in jouw woning en straalt deze rust uit. Bekijk de gehele serie Noa in een van de woonwinkels of in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 10 cm
Breedte
: 10 cm
Hoogte
: 18.5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tafellamp Noa.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tafellamp Noa vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.