0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Fauteuil England

265

Productomschrijving

Fauteuil England is verstelbaar. In deze fauteuil zorg je ervoor dat je volledig kunt ontspannen. De voetensteun is uitklapbaar en ook de rugleuning kun je uitklappen of omlaag halen. Op die manier kun je zelfs liggen in jouw fauteuil. Fauteuil England is uitgevoerd in lederlook, wat heel makkelijk is in onderhoud. Je haalt er namelijk een vochtig of zelfs een droog doekje over en je stoel is alweer schoon! De fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs en zwart. Neutrale kleuren die bij bijna ieder interieur passen. Met fauteuil England zit je dus altijd wel goed! Bekijk ook eens onze bijzettafels, zodat je jouw afstandsbediening, boek of drankje altijd bij de hand hebt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 114 cm
Lengte
: 78 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.