0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Vigo

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Vigo vind je hieronder.
Productomschrijving
De eetkamerstoel Vigo is een combinatie van een moderne en een Scandinavische eetkamerstoel. De zitting heeft zeer moderne invloeden, maar het onderstel bestaat uit Scandinavisch design. Het onderstel bestaat uit hout met zwarte metalen bevestigingsstukken. De zitting is gemaakt van kunststof, wat heel makkelijk is in onderhoud. Je houdt dit namelijk simpel schoon door met een vochtig of een droog doekje af te vegen. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zwarte eetkamerstoelen gaan goed bij alle soorten, kleuren en materialen eettafels. Met zwart zit je altijd safe! Ook nog op zoek naar een (nieuwe) eettafel, kijk dan ook eens bij ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 84 cm
Zitdiepte
: 38 cm
Diepte
: 51 cm
Breedte
: 46 cm
Zithoogte
: 44 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.