0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kuipstoeltje Troy

79
  • Microfiber - CO_DarkBrown
  • Microfiber - CO_Cognac
  • Microfiber - CO_DarkGrey

Productomschrijving

Kuipstoeltje Troy is een speelse toevoeging aan je eethoek. Dit kuipstoeltje van WOONENZO komt in meerdere kleuren, namelijk donker grijs, cognac en donker bruin. Deze kleuren geven naast een speels, ook een industrieel tintje aan de ruimte waar je eet. Kuipstoeltjes zijn ideaal om je eetkamer gezellig aan te kleden; het geeft een heel huiselijke sfeer. Daarnaast zijn ze ook heel praktisch. Zeker voor kinderen. Zij kunnen nu in een ‘grote mensen stoel’ zitten, zonder dat ze gevaarlijk op het randje van een stoel zitten en er af vallen. Bekijk ook onze eettafels, om jouw eetkamer nu helemaal af te stylen. Shop kuipstoeltje Troy nu snel!

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 71 cm
Breedte
: 52 cm
Hoogte
: 72 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.