0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Mirana

95,-
  • Microfiber - Microfiber_bruin
Productomschrijving
Deze mooie eetkamerstoel is subtiel, maar toch stijlvol. De eetkamerstoel mirana komt in het materiaal microvezel. Deze stof is sterk en slijtvast en dus ideaal voor een eetkamerstoel. De eetkamerstoel Mirana is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk bruin en taupe. Beide kleuren passen in veel verschillende soorten woonstijlen. Van interieur, tot landelijk: de eetkamerstoel Mirana komt overal tot z'n recht! Wil je de rest van jouw eetkamer ook een makeover geven? Of heb je gewoon behoefte aan een nieuwe eettafel? Bekijk dan ook eens onze collectie eettafels. Of neem een kijkje in één van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.