0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoel Meto

185,-
Productomschrijving
Van een bureaustoel verwacht je stabiliteit en comfort, maar ook een goed design. Bureaustoel Meto biedt dit allemaal. Bureaustoel Meto heeft een zeer comfortabel zitcomfort dankzij de zachte zitting, de hoge rug en de armleuningen. De hoge rug zorgt voor veel rugsteun. Bureaustoel Meto is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd op de hoogte zit die voor jou het meest comfortabel is. Door de wieltjes onder de stoel, is deze flexibel en makkelijk te verschuiven. De stoel is leverbaar in diverse kleuren lederlook, wat het een stoere en tevens moderne uitstraling geeft. Deze bureaustoel staat mooi bij ieder bureau.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 68 cm
Diepte
: 72 cm
Hoogte
: 113 cm
Gewicht
: 13 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Meto vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.