0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriële barkruk Ozan

95,-
Productomschrijving
Deze industriële barkruk is echt een perfecte aanvulling voor een industrieel interieur. De barkruk is verkrijgbaar in veel verschillende en stijlvolle kleuren. Zo is deze barkruk beschikbaar in groen, grijs, zwart en cognac. Allemaal robuuste, natuurlijke kleuren. Deze kleuren zijn chic, maar ook neutraal. Je kunt dus alle kleuren in elk interieur plaatsen. Dat maakt het wel makkelijk! Je hoeft dus alleen maar te kiezen welke kleur jij het mooist vindt en welke kleur het beste aansluit bij de rest van jouw meubels. Deze stoere barkruk is een mooie aanvulling op een bartafel in dezelfde stijl, maar ook op een strakke of moderne bartafel. Bekijk ook eens onze bartafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 105cm
Zithoogte
: 75cm
Breedte
: 49cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Diepte
: 47cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.