0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriële barkruk Ozan

110,-
Productomschrijving
Deze industriële barkruk is echt een perfecte aanvulling voor een industrieel interieur. De barkruk is verkrijgbaar in veel verschillende en stijlvolle kleuren. Zo is deze barkruk beschikbaar in groen, grijs, zwart en cognac. Allemaal robuuste, natuurlijke kleuren. Deze kleuren zijn chic, maar ook neutraal. Je kunt dus alle kleuren in elk interieur plaatsen. Dat maakt het wel makkelijk! Je hoeft dus alleen maar te kiezen welke kleur jij het mooist vindt en welke kleur het beste aansluit bij de rest van jouw meubels. Deze stoere barkruk is een mooie aanvulling op een bartafel in dezelfde stijl, maar ook op een strakke of moderne bartafel. Bekijk ook eens onze bartafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 88 cm
Zithoogte
: 75cm
Breedte
: 49cm
In Showroom
: Nee
Diepte
: 47cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.