0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkruk Farao

75,-
Productomschrijving
Deze mooie moderne barkruk is in hoogte verstelbaar. Barkruk Farao is voorzien van een stevige chromen voet, waardoor deze barkruk niet om kan vallen. Daarnaast is de voetensteun ook erg handig. De zitting is gemaakt van kunststof. De barkruk is leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, wit en grijs. Hoogglans is super populair nu en niet zonder reden natuurlijk! Dit geeft het geheel namelijk een mooie en moderne uitstraling. De hoogte van deze barkruk is verstelbaar tot 98 cm. Zo kun je – zeker wanneer je kinderen in jouw gezin hebt – allemaal op de juiste hoogte aan de bartafel zitten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Hoogte
: 78/98 cm
Breedte
: 47 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Farao vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.