0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Stapelbed Marcinek

695,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Dit stapelbed is niet alleen super leuk, maar ook enorm praktisch. De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden, zodat je deze helemaal naar jouw smaak en de ruimte aan kunt passen. Elke trede naar het bed bovenin heeft een lade. Hier kun je dus extra opbergruimte creëren, of speelgoed opbergen. Zo houd je de kinderkamer rustig en opgeruimd. Daarnaast zit er ook een schuifwand achter het bed beneden. Ook hier is extra opbergruimte. En ook onder dit bed zit nog een lade. Stapelbed Marcinek is dus ook ideaal wanneer je ruimte wil besparen. Let op, dit stapelbed komt exclusief matras. Bij dit stapelbed hoort een matras van 80 x 200 cm. Bekijk hier onze collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 255 cm
Hoogte
: 150 cm
Diepte
: 125 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.