0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Stapelbed Marcinek

695,-
Productomschrijving
Dit stapelbed is niet alleen super leuk, maar ook enorm praktisch. De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden, zodat je deze helemaal naar jouw smaak en de ruimte aan kunt passen. Elke trede naar het bed bovenin heeft een lade. Hier kun je dus extra opbergruimte creëren, of speelgoed opbergen. Zo houd je de kinderkamer rustig en opgeruimd. Daarnaast zit er ook een schuifwand achter het bed beneden. Ook hier is extra opbergruimte. En ook onder dit bed zit nog een lade. Stapelbed Marcinek is dus ook ideaal wanneer je ruimte wil besparen. Let op, dit stapelbed komt exclusief matras. Bij dit stapelbed hoort een matras van 80 x 200 cm. Voor leuke decoratie op de kinderkamer, bekijk je onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 255 cm
Hoogte
: 150 cm
Diepte
: 125 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.