0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Stapelbed Julian

399,- 299 26% Je bespaart € 100,00
Productomschrijving
Het stapelbed Julian van WOONENZO komt in een neutrale kleur. Super handig wanneer jouw twee kinderen niet dezelfde smaak hebben. Je kunt namelijk makkelijk dekbedovertrekken met prints en felle kleuren gebruiken. En omdat dit een wit stapelbed is, maak het niet uit welke verschillende kleuren je combineert: met wit kan alles. Het trapje is makkelijk in gebruik, ook voor wat jongeren kinderen. Vanaf nu wordt het zin hebben om te gaan slapen! Dit stapelbed komt inclusief lattenbodem. Bekijk ook eens de kinderdekbedovertreken, om jouw kinderkamer compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 145 cm
Lengte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Breedte
: 104 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Stapelbed Julian vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.