0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Stapelbed Dio

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit leuke stapelbed is ideaal wanneer je jouw kinderen op dezelfde slaapkamer wil laten slapen, of wanneer je een tweeling hebt natuurlijk! Dit stapelbed is heel makkelijk te monteren en is voorzien van een stalen frame. Het stapelbed Dio is niet alleen ruimtebesparend, maar ieder kind vindt een stapelbed te gek! Het leuke hieraan is ook nog eens dat het onderbed 140 x 200 cm is en daarmee een twijfelaar. Zo wordt er niet gevochten om wie waar slaapt, want ieder bed heeft zo z’n voordelen! Het onderste bed is groter en bij het bed boven lig je natuurlijk heerlijk hoog! Let op dit stapelbed komt exclusief lattenbodem en matras. Deze shop je ook bij ons. Kijk daarvoor hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 144 cm
Lengte
: 204 cm
Hoogte
: 172 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.