0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Stapelbed Dio

200,-
Productomschrijving
Dit leuke stapelbed is ideaal wanneer je jouw kinderen op dezelfde slaapkamer wil laten slapen, of wanneer je een tweeling hebt natuurlijk! Dit stapelbed is heel makkelijk te monteren en is voorzien van een stalen frame. Het stapelbed Dio is niet alleen ruimtebesparend, maar ieder kind vindt een stapelbed te gek! Het leuke hieraan is ook nog eens dat het onderbed 140 x 200 cm is en daarmee een twijfelaar. Zo wordt er niet gevochten om wie waar slaapt, want ieder bed heeft zo z’n voordelen! Het onderste bed is groter en bij het bed boven lig je natuurlijk heerlijk hoog! Let op dit stapelbed komt exclusief lattenbodem en matras. Deze shop je ook bij ons. Kijk daarvoor hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 144 cm
Lengte
: 204 cm
Hoogte
: 172 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.