0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Stapelbed Dio

200,-
Productomschrijving
Dit leuke stapelbed is ideaal wanneer je jouw kinderen op dezelfde slaapkamer wil laten slapen, of wanneer je een tweeling hebt natuurlijk! Dit stapelbed is heel makkelijk te monteren en is voorzien van een stalen frame. Het stapelbed Dio is niet alleen ruimtebesparend, maar ieder kind vindt een stapelbed te gek! Het leuke hieraan is ook nog eens dat het onderbed 140 x 200 cm is en daarmee een twijfelaar. Zo wordt er niet gevochten om wie waar slaapt, want ieder bed heeft zo z’n voordelen! Het onderste bed is groter en bij het bed boven lig je natuurlijk heerlijk hoog! Let op dit stapelbed komt exclusief lattenbodem en matras. Deze shop je ook bij ons. Kijk daarvoor hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 144 cm
Lengte
: 204 cm
Hoogte
: 172 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.