0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Staanlamp Rond Metaal Zwart

159,-
Productomschrijving
Deze stoere, industriële staande lamp is een echte eyecatcher. Zet deze in de hoek van jouw kamer of naast je fauteuil of bank en je krijgt meteen een industriële uitstraling in jouw woonkamer!

Interesse in deze lamp? Neem contact op met de klantenservice. Dit is namelijk een item dat enkel in (één van) de woonwinkels op voorraad is.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Staanlamp Rond Metaal Zwart vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.