0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Staande lamp Lois

79.95,-
Productomschrijving
De subtiele staande lamp Lois past in ieder interieur. En het mooiste is dat er meerdere lampen in deze serie beschikbaar zijn. Zo kun je al jouw verlichting bij elkaar laten passen en behoud je rust en eenheid in jouw huis of appartement. De hanglampen zijn in hetzelfde design uitgevoerd en sluiten dus perfect op elkaar aan. De staande lamp Lois is functioneel en praktisch. En staat prachtig in de hoek van een kamer, achter een bank, in een hal of gang of in een kantoor. Je kunt er alle kanten mee op! Shop deze staande lamp nu snel en veilig in de WOONENZO webshop of woonwinkels. En kijk voor meer decoratieve items nu bij onze sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 153 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Staande lamp Lois.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Staande lamp Lois vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.