0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Staande lamp Azalea

99.95,-
Productomschrijving
De staande lamp Azalea is ideaal wanneer je er van houdt om in bed of op de bank te lezen. Deze lamp is namelijk buigbaar. Je kunt de lamp Azalea dus naar je toe buigen om je boek of iPad beter te kunnen zien. Daarnaast geeft dit een leuke speelse uitstraling. Halverwege de stang is een plateau ingebouwd. Handig, want hier zou je dus iets op kunnen zetten. De lamp is uitgevoerd met een witte lampenkap, wat werkelijk bij alle interieurs past. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze lamp misstaat in jouw inrichting! Bekijk de grote collectie lampen nu in de webshop of ga langs in één van de showrooms.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 35 cm
Hoogte
: 160 cm
Lengte
: 35 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Staande lamp Azalea vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.