0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Sta op stoel Reno

550,-
Productomschrijving
De sta op stoel Reno is een elektrische, verstelbare, relaxstoel met ingebouwd liftsysteem. Een sta op stoel is ideaal wanneer je moeite hebt met uit je fauteuil te komen. Een fauteuil kan een lage stoel zijn waar je helemaal in weg zakt, wat het moeilijk maakt om op te staan. Een sta op stoel heeft een speciaal systeem dat ervoor zorgt dat je makkelijker op kunt staan. Deze liftfunctie helpt je met opstaan dus. Daarnaast biedt een sta op stoel extra comfort. Aan de zijkant van deze sta op stoel vind je een opbergvak, waar je de afstandsbediening of een boek in kunt opbergen. Reno is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. Bekijk ook eens onze bijzettafeltjes, voor het compleet maken van jouw relaxhoek.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 83 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Breedte
: 94 cm
Hoogte
: 106 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.