0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Smalle kledingkast Graphic

250,-
Productomschrijving
Smalle kledingkast Graphic is ideaal wanneer je een heel drukke inrichting hebt in je slaapkamer. Deze kledingkast is namelijk subtiel en oogt heel rustig. De smalle kledingkast is leverbaar in de kleur bruin Vulcano Oak en Arizona. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je een lichte of donkere kast wil. De kledingkast Graphic is voorzien van drie deuren, waarvan de middelste deur een spiegel beslaat. Hierdoor kun je van de vloer tot bijna twee meter hoogte alles zien. Handig wanneer je een outfit wil bekijken in de spiegel. De smalle kledingkast heeft een bestaande indeling, met aan de linkerzijde een roede voor het hangen van kleding. Daarboven een plank en aan de rechterzijde vier legplanken. Die op gewenste hoogte in te voegen zijn. Je kunt er ook voor kiezen de complete slaapkamer Graphic aan te schaffen. Zo heb je alle slaapkamermeubels in dezelfde stijl, de smalle kledingkast Graphic zit hier ook bij inbegrepen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 139 cm
Diepte
: 55 cm
Hoogte
: 193 cm
Gewicht
: 94 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Smalle kledingkast Graphic.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Smalle kledingkast Graphic vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.