0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Zwarte boxspring Inez

425,-
Productomschrijving
De mooie zwarte boxspring Inez van WOONENZO is stijlvol, maar oogt ook rustig in een slaapkamer. De boxspring is uitgevoerd in stof, wat makkelijk schoon te houden is en weinig onderhoud vergt, maar wat heel warm, knus en romantisch oogt.Met dit hoofdbord haal je een beetje van die chique hotellook in huis, maar is de uitstraling van je slaapkamer nog steeds zacht en warm. Deze zwarte boxspring is door de kleur geschikt voor iedere stijl en ieder interieur. Van druk en kleurrijk, tot modern en simpel: overal past de boxspring Inez bij. Bekijk ook eens onze collectie dekbedovertrekken, voor een bijpassende bedsprei voor op deze zwarte boxspring.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 205 cm
Zithoogte
: 50 cm
Breedte
: 143/163/183 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 105 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.