0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Complete slaapkamer New York

1195 Adviesprijs1395,- 15% Je bespaart € 200,00
Productomschrijving

De complete slaapkamer New York is een subtiele, neutrale en rustige set. De kleurencombinatie wit en truffel grijs zorgt ervoor dat deze rust uitstraalt in een slaapkamer. Deze set bestaat – net als al onze andere slaapkamersets – uit een bed, twee nachtkastjes en een kledingkast met drie schuifdeuren. Het bed kan inclusief en exclusief opbergbox. Je kunt er dus voor kiezen om meer opbergruimte te creëeren. Het bed is 160 cm breed. Voor een meerprijs kun je het bed ook in de afmeting 180 cm aanschaffen. De nachtkastjes komen in een paar. Voor meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in een grotere afmetingen. Zo is deze slaapkamerset geschikt voor grotere en kleinere slaapkamers.

Let op: exclusief matras en lattenbodem
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer New York.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.