0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete slaapkamer New York

1395,- 1195 15% Je bespaart € 200,00
  • Wit nachtkastje New York
    Spaanplaat - ST_white_truffel
Productomschrijving

De complete slaapkamer New York is een subtiele, neutrale en rustige set. De kleurencombinatie wit en truffel grijs zorgt ervoor dat deze rust uitstraalt in een slaapkamer. Deze set bestaat – net als al onze andere slaapkamersets – uit een bed, twee nachtkastjes en een kledingkast met drie schuifdeuren. Het bed kan inclusief en exclusief opbergbox. Je kunt er dus voor kiezen om meer opbergruimte te creëeren. Het bed is 160 cm breed. Voor een meerprijs kun je het bed ook in de afmeting 180 cm aanschaffen. De nachtkastjes komen in een paar. Voor meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in een grotere afmetingen. Zo is deze slaapkamerset geschikt voor grotere en kleinere slaapkamers.

Let op: exclusief matras en lattenbodem
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer New York.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.