0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Malmo

729 Adviesprijs995,- 27% Je bespaart € 266,00
 • Bed Malmo
  Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 160 x 200 cm
 • Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 180 x 200 cm
 • Kledingkast industrieel Malmo
  Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 225 x 210 cm
 • Nachtkastjes Malmo (set van 2)
  Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 52 x 40 cm

Productomschrijving

Industriele slaapkamer Malmo bestaat uit een bed, twee nachtkastjes en een kledingkast. Zo is je slaapkamer in één klap klaar en hoef je geen meubels meer te kopen. Super handig wanneer je een huis gaat kopen, of voor het eerst een huurwoning betrekt. Daarnaast heb je jouw slaapkamer dan ook nog eens in allemaal dezelfde stijl. Wil je jouw slaapkamer industrieel? Zoek dan niet verder en koop Malmo makkelijk, snel en veilig online. Ben je meteen helemaal klaar!

De onderdelen van deze industrieel slaapkamer zijn ook apart te verkrijgen. Let er wel op dat dit bed zonder lattenbodem en matras komt. De complete slaapkamer Malmo is uitgevoerd in de kleur eiken, met mat grijze accenten.
Complete set bestaat uit: kledingkast met schuifdeuren, 2 nachtkastjes en een bed

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Tilburg

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Malmo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.