0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Barcelona

795

Productomschrijving

Complete slaapkamer Barcelona is een complete set die bestaat uit een bed van 140/160/180 cm, twee nachtkastjes en een kledingkast. De kledingkast komt met spiegels. Zo kun je jouw hele outfit in de kastspiegel bekijken. Ook de kledingkast is in andere afmetingen beschikbaar. De gehele slaapkamer is uitgevoerd met zwarte handgrepen. Dat geeft het een stoere uitstraling. Deze slaapkamer is leverbaar in de kleur Nebraska Oak, wat een wrame uitstraling geeft. De commode en commodespiegel die ook zichtbaar zijn op de productfoto, kun je er eventueel los bij bestellen.

Let op. Het tweepersoonsbed is exclusief matras en lattenbodem. Matrassen kun je hier vinden en lattenbodems hier.

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Barcelona.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Barcelona vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.