0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Woody

275,-

Productomschrijving

Deze unieke commode is een echte blikvanger. Commode Woody is een one of a kind meubel. Een ladekast in deze kleurencombinatie en met dit patroon vind je nergens anders! Het is een bijzonder en uniek meubel. Daarnaast is het ook nog een een praktische ladekast. Commode Woody heeft vier lades in het midden en aan de linker- en rechterkant meer opbergruimtes in de vorm van vakken. Zo kun je de commode makkelijk opdelen in twee delen, zodat iedereen ‘zijn eigen kant’ heeft. De commode is alleen verkrijgbaar in de kleurencombinatie wotan oak met glossy white. In deze bijzondere serie is er ook een complete slaapkamer verkrijgbaar, met een twee persoonsbed, een kleding kast en twee nachtkastjes. Bekijk hier complete slaapkamer Woody.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 130 cm
Gewicht
: 53 cm
Hoogte
: 82 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Woody.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.