0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boxspring Inez - zwart

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boxspring Inez - zwart vind je hieronder.
Productomschrijving
De mooie zwarte boxspring Inez in 160 cm is stijlvol, maar oogt ook rustig in een slaapkamer. De boxspring komt inclusief hoofdbord, topper en bonellvering matras. Helemaal compleet dus! De boxspring is uitgevoerd in stof, wat makkelijk schoon te houden is en weinig onderhoud vergt, maar wat heel warm, knus en romantisch oogt. Met dit hoofdbord haal je een beetje van die chique hotellook in huis, maar is de uitstraling van je slaapkamer nog steeds zacht en warm. Deze zwarte boxspring is door de kleur geschikt voor iedere stijl en ieder interieur. Van druk en kleurrijk, tot modern en simpel: overal past de boxspring Inez bij. Bekijk ook eens onze collectie schilderijen, om jouw slaapkamer helemaal aan te kleden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 110cm
Gewicht
: 116kg
Lengte
: 205 cm
Zithoogte
: 50 cm
Hoofdbord
: Ja
Breedte
: 163 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Topper
: Ja
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.