0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Velvet boxspring Milano

749 Adviesprijs899,- 17% Je bespaart € 150,00
Productomschrijving
De mooie velvet boxspring Milano is chic, elegant en super mooi! Maak van jouw slaapkamer een oase van rust en shop deze boxspring bij WOONENZO. Een boxspring zorgt voor veel slaapcomfort. Waardoor jij jouw nachten in ultieme rust doorbrengt en ’s ochtends weer fris aan de dag kunt beginnen. Deze velvet boxspring staat hoog op de poten, waardoor de slaapkamer niet alleen ruimtelijker lijkt, maar het natuurlijk ook makkelijker is om onder het bed schoon te maken. Een velvet boxspring zorgt voor een elegante uitstraling en ook voor een meer warme en romantische sfeer. Kijk ook eens bij onze andere boxsprings, voor nóg meer keuze.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 209 cm
Breedte
: 141/161/181 cm
Hoogte
: 118 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Velvet boxspring Milano.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Velvet boxspring Milano vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.