0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Opberg boxspring Borneo

750 Adviesprijs999,- 25% Je bespaart € 249,00

Productomschrijving

Opberg boxspring Borneo is een echte musthave in iedere slaapkamer. Door de lades aan de onderkant van het bed zorg je ervoor dat je kleding, schoenen of ondergoed makkelijk kunt opbergen. Je rijdt de lades makkelijk onder de opberg boxspring uit. Het opbergen zorgt ervoor dat je niet veel extra ruimte in je slaapkamer kwijt bent. De ruimte onder je boxspring zou je anders waarschijnlijk ook niet gebruiken, dus dit is een zeer praktische en fijne oplossing voor de ruimte onder de boxspring. De laden bevinden zich aan de rechterkant. Opberg boxspring Borneo zorgt er dus voor dat je jouw slaapkamer ordelijk en netjes houdt. Kijk ook eens bij onze dekbedovertrekken, om jouw slaapkamer compleet te maken. En kijk vooral ook naar chique dekbedovertrekken voor opberg boxspring Borneo, om jouw slaapkamer een hotellook te geven! Deze boxspring komt inclusief een topper.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 153/173/193 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Lengte
: 212 cm
Hoogte
: 120 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.