2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoge boxspring Basilio

650,-
Productomschrijving
Met hoge boxspring Basilio oogt jouw slaapkamer ruimtelijker en groter. Daarnaast heeft deze boxspring een ingebouwde opbergbox. Hier kun je dus extra spullen in opbergen en houd je meer ruimte over voor andere meubels of voor een rustigere slaapkamer. Hoe meer licht er door meubels kan komen, hoe ruimtelijker je slaapkamer lijkt. Met een boxspring is dat niet anders. Een boxspring die hoger op poten staat, is om meerdere redenen dus een musthave. Je slaapkamer lijkt groter, omdat er ook licht onder het bed uitkomt. Maar jouw slaapkamer is ook makkelijker schoon te houden, omdat je er makkelijk met een stoffer of een dweil onder kunt. Shop deze mooie hoge boxspring nu op de webshop of in één van de woonwinkels! Neem ook eens een kijkje bij onze dekbedovertrekken, om jouw slaapkamer helemaal in te richten en af te stylen. Deze hoge boxspring komt inclusief een ingebouwde LED-verlichting. Dit geeft een nóg chiquere look aan jouw slaapkamer. De afmetingen van de boxspring zelf zijn 145, 165 en 185 cm. De matrasafmetingen zijn de standaard afmetingen van 140, 160 en 180 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 145/175/195 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 130 cm
Gewicht
: 185kg
Lengte
: 205 cm
Zithoogte
: 73 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoge boxspring Basilio vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.