0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Goedkope boxspring Franco inclusief topper

444,-
  • Inari - Antraciet inari_96 - 140 x 200 cm - Pocketvering matras - Inclusief topper
  • Inari - Antraciet inari_96 - 160 x 200 cm - Pocketvering matras - Inclusief topper
  • Inari - Antraciet inari_96 - 180 x 200 cm - Pocketvering matras - Inclusief topper
Productomschrijving
Deze prachtige boxspring in de kleur antraciet is neutraal, maar toch ook chic in jouw slaapkamer. De goedkope boxspring Franco komt inclusief topper. Het enige dat je nog maar hoeft te doen, is je boxspring mooi opdekken en je slaapt als een roosje! Niet alleen fijn voor jouw nachtrust, maar óók voor jouw portemonnee. Deze boxspring is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, zoals 140 cm, 160 cm en 180 cm. Je koopt deze goedkope boxspring snel en veilig in één van onze woonwinkels of in de webshop. Wil je de boxspring in een andere kleur of ander materiaal, ga dan langs in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140/160/180 cm
Topper
: 4 cm
Lengte
: 200 cm
Matrastype
: Pocketveringmatras
Matrasdikte
: 18 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Goedkope boxspring Franco inclusief topper vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.