0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Boxspring Milano Velvet Grijs

Sale
839 Adviesprijs1199,- 31% Je bespaart € 360,00
Productomschrijving
Boxspring Milano heeft twee lades en is naast mooi, ook heel praktisch. Door de twee lades is er ruimte vrijgemaakt voor bijvoorbeeld ondergoed of andere kleine spullen. Of een plaid in de zomerperiode. Die heb je dan natuurlijk niet nodig, maar wil je snel weer bij de hand hebben wanneer het kouder weer wordt. Deze hoef je dan niet in een kast te bewaren, wat zorgt voor een geordende slaapkamer. Dat is altijd wel prettig, want op je slaapkamer wil je geen rommel natuurlijk. Dit is een ruimte om tot rust te komen. En dat kan met boxspring Milano absoluut. Het ligcomfort is uitstekend, dus je zult vast moeite krijgen met opstaan ’s morgens! Ook mooie, bijzondere of felgekleurde kussens zijn bij ons te vinden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 141 cm
Hoogte
: 118 cm
Lengte
: 209 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.