0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Boxspring met opbergruimte Roxy

789 Adviesprijs995,- 21% Je bespaart € 206,00
Productomschrijving
Boxspring met opbergruimte Roxy heeft veel opbergruimte aan beide kanten. Dus for him and for her! Boxspring Roxy heeft een zeer comfortabel ligcomfort. En een bed met dubbele functie is natuurlijk altijd handig! De ruimte die het bed sowieso inneemt, kun je nu ook nog op een andere manier gebruiken. Zo heb je wellicht minder kastruimte nodig en oogt je slaapkamer rustiger. Daarnaast is deze opbergfunctie ook makkelijk te creëren, omdat het geen zwaar object om op te tillen is. Het systeem is heel handig in gebruik. Door de rustige uitstraling van deze boxspring met opbergruimte, zal deze de ruimte of de slaapkamer ook niet te erg vullen en te erg aanwezig zijn. Ideaal voor de slaapkamer dus. Op zoek naar een mooi dekbedovertrek voor deze boxspring met opbergruimte? Kijk dan hier. Deze boxspring komt inclusief topper.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 117 cm
Lengte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Breedte
: 140 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.