0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Boxspring met lades Cleo

839 Adviesprijs1099,- 24% Je bespaart € 260,00
  • 180 x 200 cm - Bonellvering matras
  • Stof Trinity - Graphite_15 - 160 x 200 cm - Pocketvering matras

Productomschrijving

Deze boxspring met lades wil je echt in je slaapkamer! Door de enorme opbergruimte onderin met twee lades, kun je dekens, kussens of andere spullen kwijt. Zoals bijvoorbeeld seizoensgebonden kleding. Ook is dit handig voor grotere spullen die je niet in het zicht wil hebben. Zo kun je niet alleen heerlijk slapen, maar ook genieten van een opgeruimde slaapkamer. En krijg je dus echt een hotelgevoel, zó lekker ligt deze boxspring. Deze boxspring met lades is ook nog eens mooi geprijsd! Voor een bizar lage prijs maak jij van jouw slaapkamer een heerlijk rustoord.

Ook nog op zoek naar een nachtkastje voor bij je boxspring? Let dan goed op de hoogte! Veel nachtkastjes zijn te laag om bij een boxspring te zetten. Één van de nachtkastjes die wel bij een boxspring kan, is ons nachtkastje Princessa. Maak van jouw slaapkamer een grotere ruimte en shop deze boxspring met lades nu snel! Deze boxspring is inclusief topper.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 65 cm
Lengte
: 212 cm
Breedte
: 140/160/180 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.