2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boxspring met lades Cleo

1099,- 839 24% Je bespaart € 260,00
Productomschrijving
Deze boxspring met lades wil je echt in je slaapkamer! Door de enorme opbergruimte onderin met twee lades, kun je dekens, kussens of andere spullen kwijt. Zoals bijvoorbeeld seizoensgebonden kleding. Ook is dit handig voor grotere spullen die je niet in het zicht wil hebben. Zo kun je niet alleen heerlijk slapen, maar ook genieten van een opgeruimde slaapkamer. En krijg je dus echt een hotelgevoel, zó lekker ligt deze boxspring. Deze boxspring met lades is ook nog eens mooi geprijsd! Voor een bizar lage prijs maak jij van jouw slaapkamer een heerlijk rustoord.

Ook nog op zoek naar een nachtkastje voor bij je boxspring? Let dan goed op de hoogte! Veel nachtkastjes zijn te laag om bij een boxspring te zetten. Één van de nachtkastjes die wel bij een boxspring kan, is ons nachtkastje Princessa. Maak van jouw slaapkamer een grotere ruimte en shop deze boxspring met lades nu snel! Deze boxspring is inclusief topper.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140/160/180 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Hoogte
: 65 cm
Lengte
: 212 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.