0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boxspring Eindhoven

699,-
Productomschrijving
De boxspring Eindhoven geeft een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer. Uitgevoerd in een mooie, neutrale kleur. De boxspring is uitgevoerd met een opbergbox. Super handig wanneer je extra opbergruimte nodig hebt, maar geen plek hebt voor nog een (kleding)kast. Je kunt dan namelijk de ruimte onder de boxspring gebruiken. Een ruimte die normaal sowieso niet gebruikt wordt. Shop nu snel en veilig in de webshop of ga langs bij een WOONENZO woonwinkel. De boxspring Eindhoven komt inclusief pocketvering matras. Dit is een sterk en comfortabel matras van hoogwaardige kwaliteit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 / 160 / 180 cm
Lengte
: 200 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boxspring Eindhoven vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.