0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Boxspring grijs Simple

475 Adviesprijs899,- 48% Je bespaart € 424,00
Productomschrijving
Boxspring grijs Simple is rustig en mooi. Zo houd je jouw slaapkamer ordelijk, netjes en opgeruimd. Deze boxspring komt in stof Rainbow, een zachte, maar kwalitatieve stof. Zo kun je comfortabel liggen. Je zult heerlijk dromen wanneer je eenmaal op boxspring grijs Simple ligt. Omdat de boxspring grijs is, is het makkelijk deze te combineren met andere slaapkamer meubels. Grijs gaat altijd wel met andere fellere, maar ook neutralere kleuren. Wil je jouw slaapkamer helemaal compleet maken? Dan kun je mooie decoratie plaatsen. Kijk voor leuke, staande lampen onder onze categorie lampen. Of shop jouw andere accessoires op onze website, om jouw woonkamer naast boxspring grijs Simple helemaal compleet te maken! Deze boxspring is inclusief topper.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 207 cm
Gewicht
: 70kg
Breedte
: 141/161/181 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 118 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.