0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Boxspring grijs Simple

475,- Adviesprijs899,- 48% Je bespaart € 424,00
  • Stof Rainbow - Grijs_27 - 160 x 200 cm - Bonellvering matras
  • Stof Rainbow - Grijs_27 - 180 x 200 cm - Bonellvering matras
  • Stof Rainbow - Grijs_27 - 140 x 200 cm - Bonellvering matras
Productomschrijving
Boxspring grijs Simple is rustig en mooi. Zo houd je jouw slaapkamer ordelijk, netjes en opgeruimd. Deze boxspring komt in stof Rainbow, een zachte, maar kwalitatieve stof. Zo kun je comfortabel liggen. Je zult heerlijk dromen wanneer je eenmaal op boxspring grijs Simple ligt. Omdat de boxspring grijs is, is het makkelijk deze te combineren met andere slaapkamer meubels. Grijs gaat altijd wel met andere fellere, maar ook neutralere kleuren. Wil je jouw slaapkamer helemaal compleet maken? Dan kun je mooie decoratie plaatsen. Kijk voor leuke, staande lampen onder onze categorie lampen. Of shop jouw andere accessoires op onze website, om jouw woonkamer naast boxspring grijs Simple helemaal compleet te maken! Deze boxspring is inclusief topper.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den haag
Hoogte
: 118 cm
Lengte
: 207 cm
Breedte
: 141/161/181 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.