0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Graphic

395,- Adviesprijs440,- 11% Je bespaart € 45,00
Productomschrijving
Goede kwaliteit voor een goede prijs: zo kun je complete slaapkamer Graphic het beste omschrijven. De slaapkamerset is verkrijgbaar in twee kleuren: Vulcano Oak en Arizona Oak. Je kunt er dus voor kiezen om de kamer in lichte kleuren uit te voeren, of juist voor de donkere variant te kiezen. Met de donkere kleuren maak je er een romantische slaapkamer van, met de lichte kleuren creëer je een natuurlijke uitstraling. Deze slaapkamerset bestaat uit een bed, twee nachtkastjes, een kledingkast met spiegel. Exclusief in deze set zijn het matras, de lattenbodem en de commode. Deze zijn uiteraard wel los erbij te bestellen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Graphic.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Graphic vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.