0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen zonsondergang

19.95,-
Productomschrijving
Op dit sierkussen is onder andere de zonsondergang te zien, op een heel mooie en unieke manier. De bergen op de voorgrond hebben verschillende kleuren, wat een bijzondere diepte geeft aan het sierkussen. Door de gouden strepen bovenin krijgt dit sierkussen nog een extra dimensie. Hoe vaker je kijkt, hoe meer je ziet in dit prachtige sierkussen. En de kleurencombinatie zorgt ervoor dat dit een echte eyecatcher is. Shop onze grote collectie sierkussens in de webshop of in de showrooms. En om jouw woning nóg meer af te stylen, bekijk je ook onze grote collectie schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zonsondergang.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.