0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zonsondergang

19.95,-
Productomschrijving
Op dit sierkussen is onder andere de zonsondergang te zien, op een heel mooie en unieke manier. De bergen op de voorgrond hebben verschillende kleuren, wat een bijzondere diepte geeft aan het sierkussen. Door de gouden strepen bovenin krijgt dit sierkussen nog een extra dimensie. Hoe vaker je kijkt, hoe meer je ziet in dit prachtige sierkussen. En de kleurencombinatie zorgt ervoor dat dit een echte eyecatcher is. Shop onze grote collectie sierkussens in de webshop of in de showrooms. En om jouw woning nóg meer af te stylen, bekijk je ook onze grote collectie schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zonsondergang.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.