0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen zigzag groen

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een bijzonder zigzag patroon is een ware blikvanger. Het is geen standaard zigzag-patroon, waar we er meerdere van in ons assortiment hebben. Dit is een unieker variant. Ondanks de vrolijke en fleurrijke kleur, is het sierkussen niet te schreeuwerig. Het is juist een elegante uitvoering. Niet te opvallend, maar wel net opvallend genoeg! Dit sierkussen is heel mooi te combineren met andere groene sierkussens, maar dus ook met sierkussen in zigzag patroon. Twijfel je of dit sierkussen bij jouw interieur past? Dan hebben we in onze webshop nog veel andere opties voor je. Of ga naar een van onze woonwinkels, om daar in real life te bekijken welk sierkussen past bij jouw woonstijl.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zigzag groen.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.