0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zigzag groen

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een bijzonder zigzag patroon is een ware blikvanger. Het is geen standaard zigzag-patroon, waar we er meerdere van in ons assortiment hebben. Dit is een unieker variant. Ondanks de vrolijke en fleurrijke kleur, is het sierkussen niet te schreeuwerig. Het is juist een elegante uitvoering. Niet te opvallend, maar wel net opvallend genoeg! Dit sierkussen is heel mooi te combineren met andere groene sierkussens, maar dus ook met sierkussen in zigzag patroon. Twijfel je of dit sierkussen bij jouw interieur past? Dan hebben we in onze webshop nog veel andere opties voor je. Of ga naar een van onze woonwinkels, om daar in real life te bekijken welk sierkussen past bij jouw woonstijl.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zigzag groen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.