0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen triangel

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met triangel vormen is uitgevoerd in veel verschillende blauwtinten. Wat het een echte blikvanger maakt, zonder dat het een overweldigend kussen is in jouw zithoek. Daarnaast is het makkelijk te combineren met jouw andere woonkamermeubels. Je kunt dit kussen namelijk bij een licht interieur plaatsen, maar ook bij een donkere woonstijl. Je kunt er in ieder geval alle kanten mee op. In ons assortiment vind je meerdere sierkussens in deze uitvoering, die allemaal perfect matchen met elkaar. Voor nóg meer decoratie en details in jouw woning, bekijk je nu natuurlijk onze grote collectie schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen triangel.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.