0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen ruit pixel

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de vorm van een ruit, maar met een uitvoering alsof het uit pixels bestaat, is super uniek. Shop nu snel online. Twijfel jij of dit kussen en dit design bij jouw inrichting passen? In al onze woonwinkels zijn de sierkussen gecombineerd met een complete woonkamer en bank. Je kunt dit kussen in de winkel zelf plaatsen bij jouw woonstijl, want deze zit er zeker tussen! Zo zie je meteen of dit sierkussen met ruit bij jouw interieur past. Zoek je ook nog andere decoratie? Ook dan ben je bij WOONENZO aan het juiste adres. Shop hier onze schilderijen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen ruit pixel.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.