0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen mandala

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen heeft op een bijzondere manier een mandala als print. Het is geen standaard mandala. Wel een heel kleurrijke. Dit opvallende kussen zorgt voor een vrolijke uitstraling in jouw zithoek. Houd je wel van een uniek design en wil je liever geen standaard sierkussen toevoegen aan jouw interieur? Dan is het sierkussen mandala echt dé musthave voor jou. Met sierkussens decoreer je makkelijk jouw interieur, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. En daarnaast is het ook helemaal niet duur om een gezellige hoek te creëren! Shop het sierkussen mandala en al onze andere sierkussens nu snel in onze webshop of .
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen mandala.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.