0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen mandala

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen heeft op een bijzondere manier een mandala als print. Het is geen standaard mandala. Wel een heel kleurrijke. Dit opvallende kussen zorgt voor een vrolijke uitstraling in jouw zithoek. Houd je wel van een uniek design en wil je liever geen standaard sierkussen toevoegen aan jouw interieur? Dan is het sierkussen mandala echt dé musthave voor jou. Met sierkussens decoreer je makkelijk jouw interieur, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. En daarnaast is het ook helemaal niet duur om een gezellige hoek te creëren! Shop het sierkussen mandala en al onze andere sierkussens nu snel in onze webshop of .
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen mandala.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.