0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen goudkleurig

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met marmerlook en goudkleurige details is super chic en elegant. In onze collectie vind je meerdere kussens met gouden details of marmerlook. Deze staan prachtig samen. Shop deze prachtige blikvanger nu online bij WOONENZO. Of bekijk alle sierkussens nu met eigen ogen in een van de showrooms. Daar zul je alle kussens mooi gedecoreerd zien en kun je meteen bekijken bij welke bank of fauteuil dit sierkussen met goudkleurige details mooi zal staan! Of bekijk onze hoekbanken online, zodat je deze keuze via de webshop kunt maken. Dit goudkleurig sierkussen zal in ieder geval geweldig staan bij een donkere of moderne bank.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen goudkleurig.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.