0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen giraf

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen van een giraf die een kauwgumbel draait is super schattig, heel vrolijk en vooral ook heel leuk. Niet alleen in de kinderkamer, maar ook gewoon in de woonkamer of jouw slaapkamer. Dit sierkussen past perfect bij een lichte of witte bank, maar staat ook mooi en opvallend op een donkere bank of fauteuil. En ook in een zithoekje of loungehoekje staat dit sierkussen van de giraf gezellig. Shop al onze kussens nu snel en veilig online. Of ga een kijkje nemen in onze woonwinkels. Hier kun je meteen zien met en bij welke andere meubels onze sierkussens mooi staan. Super handig!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen giraf.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.