0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen geometrisch figuur

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een geometrisch figuur oogt strak en modern. En past dus ook zeker in een gelijksoortig interieur. Maar dit sierkussen is ook heel opvallend! Deze blikvanger plaats je mooi op je bank en combineer je bijvoorbeeld met andere sierkussens met een geometrisch figuur. Dit zal niet druk ogen, maar zeker een blikvanger zijn in jouw woonkamer! Omdat dit sierkussen in de kleur blauw komt, is het mooi om te matchen met sierkussens uit dezelfde serie en in dezelfde kleur. Door het toch al wat opvallendere printje, combineer je dit sierkussen het beste met neutrale of dezelfde kleuren. Shop dit kussen nu in de webwinkel. Ook in onze woonwinkels kun je deze en andere sierkussens bewonderen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen geometrisch figuur.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.