0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen botanisch patroon rechthoekig

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen met een botanisch patroon en in rechthoekige vorm, komt uit een kussenserie waar ook een vierkante variant beschikbaar is. Dit sierkussen oogt niet alleen heel knus in jouw zithoek, maar geeft ook een zomerse uitstraling. Haal de warmte in huis met dit sierkussen! Een botanisch interieur kenmerkt zich door groene kleuren en warme houttinten. Dit sierkussen met botanisch patroon is daarom heel geschikt voor deze woonstijl. Twijfel je of dit sierkussen in jouw interieur past? In onze volledig ingerichte en gedecoreerde showroom zie je alle sierkussens in combinatie met alle woonstijlen. Hier kun je dus alle combinaties bekijken en vergelijken. Nog op zoek naar andere decoratie, klik dan hier voor onze collectie schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.