0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen botanisch patroon rechthoekig

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een botanisch patroon en in rechthoekige vorm, komt uit een kussenserie waar ook een vierkante variant beschikbaar is. Dit sierkussen oogt niet alleen heel knus in jouw zithoek, maar geeft ook een zomerse uitstraling. Haal de warmte in huis met dit sierkussen! Een botanisch interieur kenmerkt zich door groene kleuren en warme houttinten. Dit sierkussen met botanisch patroon is daarom heel geschikt voor deze woonstijl. Twijfel je of dit sierkussen in jouw interieur past? In onze volledig ingerichte en gedecoreerde showroom zie je alle sierkussens in combinatie met alle woonstijlen. Hier kun je dus alle combinaties bekijken en vergelijken. Nog op zoek naar andere decoratie, klik dan hier voor onze collectie schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen botanisch patroon rechthoekig.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.