0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen boho patroon

19.95,-
Productomschrijving
Houd jij van een Ibiza-vibe in jouw interieur? Of wil je graag warme tinten in huis halen. Dan is het sierkussen boho dé musthave voor jou. Dit sierkussen met een boho patroon is komt in een mooie en warme kleur bruin. De verschillende patronen zijn uniek en zijn in een lichte kleur uitgevoerd. Daardoor vallen ze op, zonder té erg in het oog te springen. Twijfel je of dit sierkussen bij jouw interieur past? Kom dan eens langs in onze volledig ingerichte showrooms. Bij ons zie je de sierkussens in combinatie met onze hoekbanken en verschillende woonstijlen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen boho patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.