0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen boho Ibiza

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen in boho en Ibiza stijl zorgt voor de zomer in huis. Dit sierkussen heeft ook een variant in een rechthoekige vorm. Deze twee sierkussen beide in boho stijl passen perfect bij een gelijknamig interieur. Maar ook in een ander licht interieur is dit een echte blikvanger. Door de vrolijke kleuren valt dit sierkussen boho enorm op in jouw zithoek en het patroon zorgt voor de Ibiza vibe. Bekijk alle sierkussens nu in onze showroom. Hier zie je ze in combinatie met onze zithoeken. Op die manier kun je meteen zien welk sierkussen bij welke woonstijl past. Bekijk ook eens onze andere decoratie-items zoals onze schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.