0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen boho Ibiza

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in boho en Ibiza stijl zorgt voor de zomer in huis. Dit sierkussen heeft ook een variant in een rechthoekige vorm. Deze twee sierkussen beide in boho stijl passen perfect bij een gelijknamig interieur. Maar ook in een ander licht interieur is dit een echte blikvanger. Door de vrolijke kleuren valt dit sierkussen boho enorm op in jouw zithoek en het patroon zorgt voor de Ibiza vibe. Bekijk alle sierkussens nu in onze showroom. Hier zie je ze in combinatie met onze zithoeken. Op die manier kun je meteen zien welk sierkussen bij welke woonstijl past. Bekijk ook eens onze andere decoratie-items zoals onze schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen boho Ibiza.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.