0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen bohemien

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur bruin is echt perfect voor in een bohemien interieur. Zeker in deze woonstijl is het een geweldig item, maar ook in andere woonstijlen en op verschillende banken staat dit sierkussen mooi. Met meer dan vijf verschillende patronen en zeker drie kleuren is dit echt een uniek sierkussen. Deze musthave is bijzonder op een donkere bank, maar ook op een lichte is het een echte blikvanger. Alle sierkussen zijn in de webwinkel te koop. Maar ook in onze volledig ingerichte showrooms. Hier kun je ze in combinatie zien met onze prachtige hoekbanken. Shop deze hoekbanken hier.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen bohemien.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.