0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen bloemen rechthoek

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met bloemen heeft een rechthoekige vorm en zal daarmee een groter deel van jouw bank in beslag nemen dan een vierkant kussen. Een rechthoekig sierkussen is dus vaak ook opvallender. In dit geval zeker, door het bijzondere design van het sierkussen. De bloemen zijn op een unieke manier uitgevoerd. Het is in ieder geval geen standaard printje en geen standaard sierkussen! Bekijk alle sierkussens nu in onze woonwinkels, waar je ze in combinatie met woonkamermeubels, zoals bankstellen en salontafels ziet. Zo kun je wellicht makkelijker een keuze maken welk sierkussen het beste in jouw interieur past!
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.