0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bladeren licht

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met bladeren is heel bohemien, vrolijk en vooral ook heel mooi. Door de lichte achtergrond, valt het printje goed op. In ons groot assortiment sierkussens vind je meerdere sierkussen met bladeren. Deze zijn prachtig te combineren met elkaar. Maar naast een sierkussen met bladeren kun je natuurlijk ook een wat neutraler kussen plaatsen, zodat dit sierkussen een echte blikvanger wordt. En jouw bank, fauteuil of boxspring mooi gedecoreerd is. Dit sierkussen met bladeren op een lichte achtergrond is heel bohemien. Shop alle sierkussens bij WOONENZO. En bekijk zeker ook eens onze bankstellen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bladeren licht.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.