0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen amandelbloesem vierkant

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen met Vincent van Gogh's amandelbloesem in de vierkante variant is mooi te combineren met de rechthoekige variant. Het schilderij Amandelbloesem was een cadeau voor Vincents pasgeboren neefje. Het jongetje werd geboren in 1890 werd Vincent genoemd, naar zijn oom. De blauwe lucht schilderde hij heel precies om de takken heen en hij gebruikte veel variatie in de kleuren blauw. In onze collectie zijn meerdere sierkussens met bloemen, bomen of planten beschikbaar. En bekijk ook zeker eens onze groot assortiment schilderijen.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.