0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen abstract figuren

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is abstract en bestaat uit een aantal verschillende figuren in de kleur wit. De achtergrond van het sierkussen komt in de kleur zwart, wat het een makkelijk te combineren item maakt. Iedere strook bestaat uit een ander figuur of patroon. Zo zijn er vierkanten, een zigzag-patroon en meer. In onze collectie vind je meerdere abstracte sierkussens in dezelfde kleuren. Ook deze kussens bestaan uit figuren in de kleur wit. Om een echte opvallende zithoek te creëren hoef je dus alleen maar deze sierkussens met een abstract patroon, bij elkaar op jouw bank te plaatsen. Shop alle sierkussens nu in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.