0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable zwart (set van 2)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een sidetable in de kleur zwart is dé trend van dit moment. Stoer.Robuust. Industrieel. Helemaal het einde. De sidetables zwart komen in een set van twee stuks. Met deze sidetables haal je dus twee voor de prijs van één in huis! Deze sidetables zijn geheel uitgevoerd in metaal en het bovenblad is hoogglans. Orange is the new black? Nee. Black is the new black! Deze prachtige sidetables in de kleur zwart zijn ondanks de neutrale kleur, echte blikvangers. Leuk te decoreren met kleuren die eruit springen. Of houd het chic en classic met donkere accessoires. Je kunt deze sidetables naast elkaar zetten en spelen met het hoogteverschil. Of je plaatst ze op verschillende plekken in huis. Het is helemaal aan jou! Bekijk nu de gehele collectie sidetables, of ga langs in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 125 cm
Diepte
: 38 cm
Hoogte
: 82 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.